Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Ολοκλήρωση επίσκεψης του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην Κύπρο (Φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην Κύπρο. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απέδωσε τιμές και κατέθεσε στεφάνι στον τόπο θυσίας του Θεόφιλου Γεωργιάδη. Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.
Επισκέφθηκε το στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Σταυριανάκου» της ΕΛΔΥΚ όπου τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη των πεσόντων της ΕΛΔΥΚ κατά την τουρκική εισβολή. Συναντήθηκε με παιδιά εγκλωβισμένων από την Καρπασία και τις δασκάλες Ελένη Φωκά και Δέσπω Μουζούρη. Επισκέφθηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα.


 Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.