Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Η ΣΑΜΑΡΙΚΗ ΝΔ, ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ , ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ, ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

-     Η εγκληματική «σωτηρία» μας από τον εφιάλτη Σαμαρά, άφησε την Ελλάδα σε χειρότερη κατάσταση από αυτή του μεγάλου κραχ της Αμερικής του 30.
-     Με συσσωρευτική ύφεση άνω ως λέγεται του 30% και τα γνωστά αποτελέσματα , ανεργίας, ανθρωπιστικής κρίσης κτλ.


-     Και μετά από όλα αυτά να ακούς τον Αντωνάκη,  δηλαδή τον προπαγανδιστή του τον Χρύσανθο του,  να «υπερηφανεύεται» στα ΜΜΕ θρασύτατα και άθλια δια στόματος γκαιμπελίσκου Καραγκούνη.
-     Ο οποίος όλο έπαρση «έφα» ότι είχαμε 0,5 ανάπτυξη σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ του διαβόητου Γεωργίου,  του ελλείμματος κτλ.
-     Ακόμα και αν αυτό  είναι αληθές, δηλαδή το 0,5% ανάπτυξη του Αντωνάκη.
-     Θα χρειαζόντουσαν,  αν έμενε ο εφιάλτης, και πράγμα απίθανο, αν συνέχιζε η ανάπτυξη του 0,5% ανά έτος, θα χρειαζόντουσαν τουλάχιστον 15 χρόνια για να συνέλθει  Ελλάδα, του συσσωρευτικού 30% ύφεσης του Αντωνάκη,  του πρωτογενούς του και της μη φορολόγησης,  στάνων και κοτετσιών.
Κύριοι της ΝΔ.
Διώξτε άμεσα τον εφιάλτη, τον προδότη της Ελλάδας και της παράταξης σας.
Και στείλτε  τον «έξυπνο» και προκλητικό γκαιμπεκλίσκο Καραγκούνη στο σπίτι του.
Γιατί ίσως και οι δύο, ήδη δημιούργησαν μη αναστρέψιμη κατάσταση στο κόμμα σας.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.