Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Καμπουράκης: Μα ο Σόιμπλε είναι εκλεγμένος! Μην τον συγκρίνετε με τον Χίτλερ…

…είπε, προσπαθώντας να αφοπλίσει το παράδειγμα του Παναγιώτη Κουρουμπλή για την υποχωρητικότητα των δυτικών έναντι της Γερμανίας το 1938, που την πλήρωσε όλος ο πλανήτης.
Αχ, βρε Δημήτρη, άλλο ένα τέτοιο επιχείρημα να πεις, θα έρθει ο ίδιος ο Σόιμπλε και θα σε δέρνει. Εκλεγμένος ηταν και ο… αδόλφος. Από τον ίδιο λαό, με την ίδια ολέθρια ανοχή των δυτικών. Βρες άλλο παράδειγμα. Π.χ. Ότι ο χιτλερ δεν ηταν καραφλός, δεν ήταν γαλανομάτης, κάτι άλλο τεσπα για να τους διαχωρίσεις.

olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.