Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

“Δεν θα βγούμε στη βίζιτα”

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αμέσως μετά από τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού έδωσε το στίγμα της ελληνικής στάσης χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα και εκφράσεις. 


“Δεν θα βγούμε στη βίζιτα”, απάντησε ο κ.Καμμένος στις ερωτήσεις για το που θα βρεθούν τα χρήματα για να υλοποιηθούν οι εξαγγελίες.
Ο κ.Καμμένος είπε αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές ότι «είμαστε ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος. Αν τους αρέσουμε, έχει καλώς».
Σε ερώτηση για την απόφαση της ΕΚΤ για τα ελληνικά ομόλογα μίλησε για αλητεία και όταν του έθεσαν τα σενάρια εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη είπε ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει διαδικασία εξόδου μιας χώρας από την ευρωζώνη και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ρωτήστε τον κ. Σαμαρά. Να μας πουν αυτοί που ήταν στα τέσσερα τόσα χρόνια».
H σκληρή σταση της Αθήνας θα εκδηλωθεί σύντομα στον χώρο των εξοπλισμών όπου υπάρχουν πολλά και μεγάλα θέματα με εξοπλιστικές συμβάσεις που αφορούν κυρίως σε γερμανικές εταιρείες οι οποίες είχαν εξασφαλίσει ηγεμονικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.