Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ ΒΑΡΩΝΟΥΣ ΜΕ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!

ΤΩΡΑ, απειλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ που ανακοίνωσε οτι θα ελέγξει τα εμβάσματα εξωτερικού είπε:
 

«Μα εγώ έφερα το 2011 τα εμβάσματα στην βουλή! Ελέγξατε τα και θα δειτε πολλούς τωρινούς φίλους σας που αρθρογραφούν υπερ σας!! Και σας στηρίζουν!!!»
Δηλαδή ο Βενιζελος ομολόγησε οτι γνωριζε ποιοί έβγαλαν λεφτα έξω, αλλά… ηταν ισχυροί! Γι’ αυτό προφανώς δεν υπήρξαν συνέπειες.
Απείλησε όμως τον ΣΥΡΙΖΑ οτι μεσα θα βρει υποστηρικτές του!
Η υποχρέωση πλεον της κυβερνησης ειναι μία. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ μαζί με τους Βενιζέλους που τους φυγάδευσαν.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.