Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Έκρηξη οργής για την μικρόψυχη συμπεριφορά Σαμαρά και την ελεεινή ανακοίνωση του ΕΛΚ!

Ακόμα και οι υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας είναι στα κάγκελα μετά την χθεσινή ντροπιαστική ανακοίνωση του ΕΛΚ όπου είναι φανερό πως είχε βάλει το χεράκι του ο Σαμαράς.

«Αυτή είναι η υποτιθέμενη στήριξη που θα προσέφερε ο Σαμαράς στον Τσίπρα»; Είπε πριν από λίγο ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον RealFM. «Μα είναι ανακοίνωση αυτή που έβγαλε το ΕΛΚ και συνυπέγραψε ο Σαμαράς; Έτσι την εννοεί την στήριξη; Άντε να μην πω τίποτε άλλο..» συμπλήρωσε.


Μετωπική είναι και η κριτική από την εφημερίδα Δημοκρατία, που αφιερώνει ολόκληρο σαλόνι με τίτλο: «Το ΕΛΚ με ψήφο του Σαμαρά κατά της Ελλάδας»! Χαρακτηρίζοντας μάλιστα την συμπεριφορά του Σαμαρά «Μικρόψυχη».

Υπάρχουν βέβαια και φωνές όπως αυτή του Γιώργου Τράγκα που δήλωσε ότι «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Σαμαράς από την ηγεσία της ΝΔ. Κανείς δεν μπορεί να τον ρίξει».

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.