Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Ο Ν.Κοτζιάς στη Μόσχα και ο Λαφαζάνης στο Πεκίνο την ημέρα του eurogroup, κρύος ιδρώτας αρχίζει να τους λούζει

Στη Μόσχα αναμένεται να βρεθεί αύριο, ημέρα της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup για την Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, για να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ. ενώ σήμερα θα ταξιδέψει στο Βερολίνο προκειμένου να συναντηθεί με τον Γερμανό ομόλογό του, Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς θα παρουσιάσει στον κ. Στάινμαγερ τις θέσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης για τα ελληνοτουρκικά, το κυπριακό, τα Βαλκάνια και τη στάση της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις επαφές που θα έχει στα ταξίδια του ο υπουργός θα υπογραμμίσει την ανάγκη να υπάρξει μια ανασυγκρότηση του ευρωπαϊκού συστήματος ασφαλείας μέσω της συνεργασίας της ΕΕ και του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία και την αναβάθμιση του ρόλου του ΟΑΣΕ.
Την ίδια ημέρα, στις 11 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης θα ταξιδέψει στο Πεκίνο.  
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λαφαζάνης θα συναντηθεί με Κινέζους αξιωματούχους και θα συζητήσει θέματα επενδύσεων με επίκεντρο την Cosco και ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.