Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Ο Σόιμπλε...τραβάει το σχοινί...

Αβάσιμες χαρακτήρισε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τις πληροφορίες περί συμβιβαστικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σε δηλώσεις του από τη σύνοδο του G20 στην Κωνσταντινούπολη, o κ. Σόιμπλε ανέφερε ότι
η ευρωζώνη δεν πρόκειται να διαπραγματευθεί ένα νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα στην αυριανή (11/02/2015) συνεδρίαση του Eurogroup.
Από την άλλη και σύμφωνα με αναφορές από το οικονομικό πρακτορείο Deutsche Boerse, η Επιτροπή θα προτείνει μειωμένο στόχο για πρωτογενές έλλειμμα μεταξύ 1,5% και 2%, ενώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) θα δέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως εγγύηση και πάλι, ισχυρίζεται το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.