Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ BILD

«Ο κ. Σαμαράς μεταβαίνει στο Βερολίνο όχι για να διαπραγματευθεί αλλά για να αποδείξει την πλήρη υποταγή στις επιταγές της τρόικας προσφέροντας «γη και ύδωρ» με αντάλλαγμα λίγο αέρα τον οποίο σκοπεύει να πουλήσει ακριβά προσδοκώντας επικοινωνιακά κέρδη.
Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι δεν διστάζει να το ομολογήσει δημόσια και μάλιστα σε ένα μέσο ενημέρωσης το οποίο αντιμετωπίζει με κίτρινο έως και χυδαίο τρόπο την χώρα μας όλη αυτή την περίοδο της κρίσης. Λυπούμαστε πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.