Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Αυτό που βάφτισαν «τελευταία ευκαιρία» για την Ελλάδα, αποτελεί τη χαριστική βολή για τους Έλληνες.»

  ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΓΙΟΥΝΚΕΡ
«Ο κ. Γιουνκέρ ζήτησε από την Ελλάδα της ύφεσης, της ανεργίας και της εξαθλίωσης εξαιτίας της εφαρμογής ενός μνημονίου, το οποίο όλοι γνωρίζουν ότι ανακυκλώνει την κρίση και δεν την αντιμετωπίζει, να συνεχίσει να τρώει τις σάρκες της.

Η κυβέρνηση των προθύμων εταίρων σπεύδει να διαβεβαιώσει ότι αυτό θα γίνει παρακαλώντας ταυτόχρονα για την παραχώρηση ανταλλαγμάτων για επικοινωνιακή και μόνο χρήση. Η ειρωνεία είναι ότι όλα αυτά βαφτίστηκαν «τελευταία ευκαιρία» για την Ελλάδα, ενώ αποτελούν τη χαριστική βολή για τους Έλληνες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.