Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Αγέλαστη και αυστηρή υποδέχτηκε η Γερμανίδα καγκελάριος τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Βερολίνο.

Μπορεί το πρωτόκολλο να επέβαλε πανηγυρική υποδοχή στον κ. Σαμαρά, ωστόσο η έκφραση της κ. Μέρκελ προμήνυε και τη σκληρή στάση που αναμένεται να κρατήσει και κατά τη διάρκεια της συνάντησης. 
Η μόνη στιγμή που χαμογέλασε η Γερμανίδα καγκελάριος ήταν κατά τη χειραψία της με τον Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο
γρήγορα το χαμόγελο έδωσε τη θέση του σε μια «ξινίλα» που αποθάρρυνε τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Από την πλευρά του ο Α. Σαμαράς έδειξε να απολαμβάνει τις τιμές της καγκελαρίας που επιβάλει το πρωτόκολλο, αν και φάνηκε πως και ο ίδιος ένοιωσε αμήχανα από την ψυχρή στάση της κ. Μέρκελ.
Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.