Το Ελληνικό Tea Party; Στην Ύδρα;


Η είδηση...

Διαβάστε τώρα αυτό:
"...μαζί με τον Αναγνώστη Κορδή και άλλους κλέφτες, στις 14 Μαρτίου 1821 έστησαν ενέδρα και χτύπησαν στην τοποθεσία «Πόρτες» κοντά στο χωριό Αγρίδι τρεις γυφτοχαρατζήδες και τρεις ταχυδρόμους που μετέφεραν επιστολές του καϊμακάμη της Τριπολιτσάς Μεχμέτ Σαλίχ στον Χουρσίτ πασά στα Ιωάννινα, κατόπιν παροτρύνσεως του Σωτήρη Χαραλάμπη. Ακολούθησε στις 16 Μαρτίου 1821 η επίθεση του Χονδρογιάννη στην τοποθεσία «Χελωνοσπηλιά»
της Λυκούριας, εναντίον του φοροεισπράκτορα Λαλαίου Τουρκαλβανού Σεϊδή, που μετέφερε μαζί με τον καταγόμενο από τη Βυτίνα «Σαράφη» Νικόλαο Ταμπακόπουλο, χρεόγραφα από την Κερπινή Καλαβρύτων στην Τριπολιτσά. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας σημειώνεται επίθεση..."   Άπό την καθ' όλα αναρχική (χαχαχάααχα) Wikipedia.



Και η Αμερικάνικη πώς ξεκίνησε;  Όταν κάτι αναρχικοί συμμορίτες βαρέθηκαν να πληρώνουν φόρους, κερατιάτικους, σε τρίτους.  Δηλαδή, δεν είμαι κατά του να πληρώνω φόρους, αλλά 1) πού και πού να με ρωτάνε, 2) να μην αισθάνομαι ότι με εξοντώνουν και 3) να ΈΧΩ, για να πληρώνω... Αυτή η φορολογία που τρώει τα έτοιμα και το κεφάλαιο... Να την δείτε, παιδιά... Νομίζω... Και το έχω πει και τόσο ευγενικά...

http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2012/08/tea-party.html

Σχόλια