Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Σαμαράς "Δεν ζητούμε περισσότερα χρήματα…Αυτό που θέλουμε είναι λίγος αέρας για να ανασάνουμε.."

Περισσότερο χρόνο ζητάει ο Έλληνας Πρωθυπουργός με την συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα
Να σταματήσουν οι Ευρωπαίοι τις δηλώσεις περί εξόδου από το ευρώ είναι το μήνυμα του Α.Σαμαρά που θα προσπαθήσει να το ''περάσει'' και σήμερα στην συνάντηση με τον Ζ.Κ.Γιούνκερ στις 17.30 στο Μαξίμου
''Επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή θα σήμαινε καταστροφή για τη χώρα'' τονίζει ο Α.Σαμαράς
 Σε συνέντευξή του προς την Bild o έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τονίζει ότι η Αθήνα ζητά...
να της δοθεί περισσότερος χρόνος για να ανακάμψει η οικονομία και να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις.
«Δεν ζητούμε περισσότερα χρήματα…Αυτό που θέλουμε είναι λίγος αέρας για να ανασάνουμε, να βάλουμε μπροστά την οικονομία και να αυξήσουμε τα κρατικά έσοδα. Περισσότερος χρόνος δεν σημαίνει αυτόματα και περισσότερα χρήματα», επισήμανε στην συνέντευξή του προς τη γερμανική εφημερίδα ο κ. Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.