Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Βόμβα Zero Hedge για την πώληση ελληνικών νησιών


Βόμβα του   Zero Hedge, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Σαμαρά για την πώληση νησίδων...

Τα ελληνικά νησιά είναι υποθηκευμένα ως εγγυήσεις στα δάνεια και θα επανεθνικοποιηθούν από την αντιπολίτευση μετά τις εκλογές.... 

Κανένας αγοραστής που έχει σωστά τα μυαλά του,  δεν πρόκειται να αγοράσει ελληνικά νησιά για τρεις (3) λόγους:

1. Τα εν λόγω νησιά σύντομα θα χρησιμοποιηθούν ως μυστικές υποθήκες (εγγυήσεις) για τα δάνεια προς την ΕΚΤ και τη Γερμανία, αυτό σημαίνει ότι δεν θα μείνει καμία αξία για τους "αγοραστές"
2. "Οι αγοραστές" δεν μπορεί να τα πάρουν μαζί τους, και
3. Όλα τα πωληθέντα νησιά αμέσως θα επανεθνικοποιηθούν όταν η αντιπολίτευση πάρει τον έλεγχο της κυβέρνησης στις επόμενες εκλογές σε λίγους μήνες, βγάζοντας την Ελλάδα έξω από το ευρώ, και ανακηρύσσοντας όλες τις προηγούμενες συμφωνίες άκυρες, λίγο πριν ανακοινώνει ότι η συμφωνία του απεχθούς χρέους είναι επίσης άκυρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.