Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Άρση ασυλίας Παπανδρέου και για τα CDS ζητά ο Πεπόνης;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο εισαγγελέας Πεπόνης έχει στείλει αίτημα και για την άρση ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού για την υπόθεση των CDS.
Εάν η είδηση επιβεβαιωθεί, καταλαβαίνετε τι βόμβες προσκόμισε ο Ρουμελιώτης. Αυτό για κάποιους που μεταδίδουν ότι η κατάθεση του επί τόσες ώρες, περιορίστηκε σε τρεις προτάσεις.

Όσο για την συνέχεια… Να δούμε που θα κρυφτούν κάποιοι από το περιβάλλον της “καμαρίλας”. Κάποιοι ανεκδιήγητοι εσχάτως “νεοδημοκράτες” που έκαναν το παν να πείσουν ότι τα CDS ήταν …συνωμοσιολογία. Το γιατί, ας το βρει ο άξιος εισαγγελέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.