Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Μόσιαλος για Σαμαρά :Τον Ιανουάριο του 2010 το έπαιζε 'πατριώτης'...

Γράφει για τον Σαμαρά στο facebook ο κ. Μόσιαλος:
Τον Ιανουαριο του 2010 το έπαιζε 'πατριώτης' και κατήγγειλε την τότε κυβέρνηση ότι θα πουλούσε τα νησιά και την περιουσία της χώρας. Ακολούθησε ο γνωστός κυβερνητικός υπέρμετρος πανικός. Τώρα o εθνοπατριώτης βγάζει πωλητήρια. Στο ενδιάμεσο

υπήρξαν τα Ζάππεια I-III που τα έφαγε το χρονοντούλαπο της ιστορίας και μια ανεύθυνη αντιπολιτευτική στρατηγική. Ηθελε εκλογές στις 18 Φεβρουαρίου, δεν ήθελε να υπογράψει τις δεσμεύσεις της χώρας και προκάλεσε 2 εκλογικές αναμετρήσεις που μεγάλωσαν το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού. Τώρα θα πάρει περισσότερα μέτρα από αυτά που δεν ήθελε να εγγυηθεί τον Φεβρουάριο. Δραματοποιεί τους τόνους, ενώ έχει να χειριστεί ελλειμμα 5 δισ. (σε σύγκριση με 4 δισ. τον Δεκέμβριο του 2011 και 25 δισ. τον Δεκέμβριο 2009). Παρά ταύτα, η χώρα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη. Μετά θα χρειαστεί ενα άλλο πολιτικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.