Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Ο ΓΑΠ ήθελε να σώσει τη χώρα..και ο Αντώνης θέλει να την αλλάξει...

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον των Γερμανών βιομηχάνων στις 27/9/2011, ο ΓΑΠ τόνισε μεταξύ άλλων:
"Και πάρα πολλοί με ρωτάνε: «μα έχετε την υποστήριξη;». Η απάντηση είναι: πραγματικά, δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου. Είπα ότι είμαι εδώ για να δουλέψω για την πατρίδα μου, για να σώσω αυτή την πατρίδα, να την αλλάξω. Τώρα, είτε με ξαναψηφίσουν, είτε όχι, δεν είναι πραγματικά το πρόβλημά μου. Το πρόβλημά μου είναι να σώσω την Ελλάδα."
Χθες σε νέα του συνέντευξη σε γερμανικό έντυπο ενόψει της αυριανής επίσκεψής του στο Βερολίνο, ο έλληνας πρωθυπουργός υπόσχεται στους Γερμανούς την αποπληρωμή όλων των δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα.
«Αυτό το εγγυώμαι προσωπικά»,
λέει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς προς την Süddeutsche Zeitung (Σουντόιτσε Τσάιτουνγκ) προαναγγέλλοντας παράλληλα νέες μεταρρυθμίσεις, μεταξύ των οποίων βελτίωση του επενδυτικού πλαισίου με την πάταξη της γραφειοκρατίας αλλά και ιδιωτικοποιήσεις. «Σας διαβεβαιώνω ότι θα ανταποκριθούμε», τονίζει ο κ. Σαμαράς παραδεχόμενος ότι πολλά πράγματα πήγαν στραβά. «Είναι σωστό ότι πολλοί Έλληνες δεν πληρώνουν φόρους, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα σταματήσει», όπως λέει.
Ο κ. Σαμαράς υπογραμμίζει ότι ξεκινά μια νέα εποχή όπου η πολιτική της Ελλάδας επικεντρώνεται στην ανάπτυξη. «Δεν μου είναι τόσο σημαντικό να επανεκλεγώ, θέλω να αλλάξω τη χώρα», λέει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Βρίσκετε καμιά ομοιότητα στις δηλώσεις τους;;;
Ο ΓΑΠ ήθελε να σώσει τη χώρα..και ο Αντώνης θέλει να την αλλάξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.