Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Γερμανοί βιομήχανοι αρνούνται να πληρώσουν Τέλος υπερ ΑΠΕ!! Και στην Ελλάδα κύριε;

German%2Blaw%2Bsuits%2Bagainst%2BEEG%2Bsurcharge.png(στην Ελλάδα παιδί μου, ο αντίστοιχος σύνδεσμος έχει πρόεδρο άνευ χαρτοφυλακίου!)

Από τον Αρχαιοπτέρυγα

Γερμανοί βιομήχανοι αρνούνται να πληρώσουν Τέλος υπερ ΑΠΕ επικαλούμενοι αντισυνταγματικότητα. Το ΣτΕ τι λέει;

γράφει ο Αρχαιπτέρυξ
Διαβάστε...
Τρεις γερμανικές βιομηχανίες, με την στήριξη του Συνδέσμου τους, κατέθεσαν αγωγή κατά του (Γερμανικού) "τέλους υπέρ ΑΠΕ",
επικαλούμενοι ότι είναι αντισυνταγματικό. Η είδηση έχει λάβει εκτενή δημοσιότητα στα Γερμανικά ΜΜΕ. Υπάρχει προηγούμενη απόφαση που κήρυξε αντισυνταγματικό "τέλος υπέρ του άνθρακα", το 1994.
Μήπως το ΣτΕ, να ξανασκεφτεί τι λέει το δικό μας Σύνταγμα, και πώς συνάδει με δήθεν Ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες. Οι Γερμανοί μοιάζει να δίνουν προτεραιότητα στο Σύνταγμά τους. Εμείς;
Και η πλάκα είναι να δικαιωθούν οι Γερμανοί βιομήχανοι, και εμείς να συνεχίσουμε να έχουμε τις ΑΠΕ "εθνική προτεραιότητα". Από πότε γίνεται μία απάτη "εθνική προτεραιότητα" είναι άλλο θέμα… Το τέλος υπέρ ΑΠΕ έχει βαφτιστεί "ΕΤΜΕΑΡ" για …ευκολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.