Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φωτιά και λαύρα.. το τηλεφώνημα για ραντεβού στο ΠΕΔΥ


Φωτιά και λαύρα.. το τηλεφώνημα για ραντεβού στο ΠΕΔΥΑπό σήμερα λειτουργούν οι τηλεφωνικές γραμμές για ραντεβού με τους γιατρούς του ΠΕΔΥ.
Φαρμάκι κυριολεκτικά είναι όμως το τηλεφωνικό ραντεβού για του ασφαλισμένους….
Δείτε γιατί συμβαίνει αυτό…
Οι ασφαλισμένοι του παλιού ΕΟΠΥΥ,  σημερινού ΠΕΔΥ, μπορούν από σήμερα να κλείνουν τηλεφωνικό ραντεβού για τους γιατρούς του πρωτοβάθμιου συστήματος περίθαλψης, πληρώνοντας κάτι παραπάνω….


Για να κλείσουν τηλεφωνικό ραντεβού οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να καλούν στους πενταψήφιους τηλεφωνικούς αριθμούς που ίσχυαν και στον ΕΟΠΥΥ, φυσικά με χρέωση, καθώς τα συμβόλαια που έχουν συναφθεί με τις ιδιωτικές εταιρείες λήγουν το 2016.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίς από τις 7.00 το πρωί εως τις 7.00 το απόγευμα, στα εξής πενταψήφια τηλεφωνικά νούμερα:
- 14554, 14784, 14884, 14900
Απίστευτα τα παράπονα των ασφαλισμένων για τις χρεώσεις των τηλεφωνικών ραντεβού… Την ώρα που οι περισσότεροι ασφαλισμένοι αναγκάζονται να επιβιώνουν με πετσοκομένες συντάξεις και μισθούς είναι εκτός λογικής να πληρώνουν δύο και τρεις φορές ένα τηλεφωνημα για να κλείσουν ραντεβού με γιατρούς.
Ο λόγος είναι απλός … αν κάποιος θέλει ραντεβού με τρεις διαφορετικούς γιατρούς δε μπορεί να το κάνει αυτό με ένα τηλεφώνημα που κοστίζει ένα ευρώ ….
Θα πρέπει να καλέσει 3 διαφορετικές φορές! Και να πληρώσει 3 ευρώ.

hellasforce.com

Σχόλια