Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Το ελληνικό χρέος είναι τόσο υψηλό που μια αποπληρωμή του είναι αδύνατη...τώρα το λένε και οι Γάλλοι

Η γαλλική Le Républicain Lorrain σημειώνει με αφορμή το δείπνο εργασίας Μέρκελ, Ολάντ και Σουλτς στο Στρασβούργο:  
«Στην κρίση που ξέσπασε στις σχέσεις ΕΕ και Ελλάδας, ο Φρανσουά Ολάντ δεν μπορεί να αφήσει τους Έλληνες ..
να πιστέψουν ότι στηρίζει μόνο εκείνους, για να εξασφαλίσει για τον εαυτό του μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων έναντι της Γερμανίας. Την ίδια στιγμή η Άγκελα Μέρκελ δεν μπορεί να εμφανίζεται ανυποχώρητη, από τη στιγμή που είναι γνωστό ότι θα πρέπει να γίνει επαναδιαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους. Το χρέος είναι τόσο υψηλό που μια αποπληρωμή του είναι αδύνατη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.