Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Ντάισελμπλουμ: Ο εκβιαστής με το πλαστό πτυχίο!

Ένα πτυχίο που δεν πήρε ποτέ, φέρεται να έχει περιλάβει στις… περγαμηνές που συνοδεύουν το βιογραφικό του, ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Σύμφωνα με τον ιρλανδικό Independent, που επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα που είχε αρχικά έρθει στη δημοσιότητα τον


Απρίλιο του 2013, στο βιογραφικό του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών, αναγράφονται, μεταξύ άλλων, και πτυχία από το University College Cork.
Ωστόσο, το ίδιο το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε, την ίδια χρονιά, ότι ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών και επικεφαλής της ευρωζώνης ουδέποτε έλαβε κάποιου είδους πτυχίο από το Cork.
Συνεπεία των παραπάνω, ήταν ο κ. Ντάισελμπλουμ να αναγκαστεί να αλλάξει το βιογραφικό του. Πλέον, στην επίσημη ιστοσελίδα της ολλανδικής κυβέρνησης, γράφει ότι το 1991 «απλώς παρακολούθησε Business economics research σε επίπεδο μεταπτυχιακού», δίχως να υπάρχει περαιτέρω διευκρίνιση για το αν έλαβε κάποιο πτυχίο ή master…
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.