Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Απέραντο μίσος από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ

Αυτά που συμβαίνουν στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι πραγματικά απίστευτα, δεν θέλουμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπουμε, λόγια μίσους προς την κυβέρνηση, αλλά το χειρότερο είναι ότι εύχεται την κατάρρευση της χώρας,
η κ΄ Χριστίνα Σιδέρη είναι  τόσο προκλητική που πραγματικά απορούμε γιατί τόσο μίσος, δείτε παρακάτω το δημοσίευμα στην προσωπική της σελίδα στο facebook.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.