Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Δεν είναι δυνατόν..ο ίδιος ο «δολοφόνος» να γίνει και δικαστής του εαυτού του.

Όλοι γνωρίζουν ότι εκτελεστικό όργανο για το έγκλημα εναντίον του Ελληνισμού είναι το Γιούρογκρουπ, με επικεφαλής τώρα αυτό τον χοιροτρόφο  και πριν  τον ασπαζόμενο και αγκαλιάζονταν τους πάντες, αισθηματία πρόεδρο μας Γιούνκερ..
Και οι δύο  είναι οι κυρίως υπαίτιοι της εξόντωσης των Ελλήνων.
Δρώντες βεβαίως ως όργανα,
υπό τις εντολές του φασιστικού νεοναζιστικού 4ου Ράιχ της Μέρκελ και του Σόιμπλε.
Εδώ και καιρό η Ελλάδα ζητεί διεθνή διάσκεψη που θα εξετάσει πώς δημιουργήθηκε το απεχθές και επαχθές της αυτό χρέος από το 2009 και μετά. Που αντί να σώζει την Ελληνική οικονομία την καταστρέφει εδώ και 6 περίπου χρόνια και την οδήγησε σε κατάσταση χειρότερη από αυτήν της μεγάλης ύφεσης της δεκαετίας του 30 της Αμερικής.
Και προχθές ο χοιροτρόφος κ. Ντάισεμπλουμ, «κάτοχος» μάστερ από το πανεπιστήμιο του Cork της Ιρλανδίας,  είπε το μεγάλο αστείο. Είπε: 
«Διεθνής επιτροπή  υπάρχει». «Είναι», είπε, «το Γιουρογκρουπ».
Δηλαδή μας λέει ο κ. Ντάισεμπλουμ, «κάτοχος» μάστερ από το πανεπιστήμιο του Cork της Ιρλανδίας,  ο ίδιος ο «δολοφόνος» να γίνει και δικαστής του εαυτού του!!!
Με βέβαιη βέβαια την «γερμανική» ετυμηγορία.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.