Εσύ Άδωνι....και το προδοτικό σου κόμμα, της Σαμαρικής Νέας Ελλάδας, θα βουλιάξετε.

«4.000.000 πραγματικοί, άνεργοι, ύφεση χειρότερη από αυτήν του μεγάλου κρα;χ της Αμερικής του 390 («μπάβο Αντωνάκη), πάνω από μισοί Έλληνες φτωχοί, ληστρική φορολογία, γενοκτονία, εξόντωση, υποδούλωση κτλ»
«Φτάνει να μην ρίξει το καράβι στα βράχια».

Το επιμύθιο,  κοινώς νεοταξικό παραμύθι,  του κόμματος που κρατά, μέσω Χριστοφοράκου και «Κύριος οίδε» ποίων άλλων λιστών και ληστών,  η Μέρκελ.
Το ίδιο «έφα» προ ολίγου θρασύτατα στην  τηλεόραση, ο φίλος του Ράιχενμπαχ και  θεωρητικά Ελληνιστής στα βιβλία του( όπως αφελώς το ίδιο λένε, αφελώς ή προδοτικά,  πολλοί Έλληνες ή «έλληνες» στην Ελλάδα και στην Εσπερία),  Άδωνις Γεωργιάδης.  
Θρασύτατος  άνευ αιδούς και αμετανόητος, μετά όσα έγιναν κατά του Ελληνισμού,  θιασώτης του νεοναζιστικού 4ου Ράιχ και της υποδούλωσης της Ελλάδας στους νεοναζί.
Το καράβι αγαπητέ «γερμανέ» Άδωνι, κρίμα στον όνομα, είναι ήδη στα βράχια, όπου το ρίξατε  και μπάζει νερά πριν βουλιάξει.
Και αντί να βοηθήσετε να σωθεί, από τους ληστές,  εκβιαστές  των λιστών και από άλλους εκβιαστές νταβαντζήδες  (διεθνείς και εγχώριους) που κρατούν,  ως όλα δείχνουν,  δέσμιους πολλούς,  εσύ σίγουρα θα γνωρίζεις καλύτερα, επιμένεις να το  βουλιάξουν το καράβι.
Εσύ «αγαπητέ» Άδωνι, και το προδοτικό σου κόμμα, της Σαμαρικής  Νέας Ελλάδας, θα βουλιάξετε.
Όχι η Ελλάδα.  Που ελευθερώθηκε  από τους νεοναζί και τους εγχώριους υπηρέτες τους.   
Και είναι το λιγότερο που θα πάθετε, αφού κρίνει η Ελληνική δικαιοσύνη (όχι αυτή του Παπαθηναϊκάκια)  και τα έργα σας και την θρασύτητα  σας και  «πατριωτική»  «εξυπνάδα» (νομίζεις βέβαια) σας.
Που περιμένετε είπε ο «πατριώτης» Πάνος στη γωνία, να βουλιάξει το καράβι για ξανακυβερνήσει ο «αγαπητικός» της Μέρκελ σας,  ο Αντωνάκης της..
Ντροπή σας   «αγαπητέ» Άδωνι και λοιποί της Νέας Γερμανικής Ελλάδας.
Που στη γωνιά πουν περιμένετε, δεν θέτετε και  θέμα νέου Προέδρου
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια