Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Να και ο «καβαλιέρε» Μπερλουσκόνι: «Συμφωνώ με τον Τσίπρα για τη λιτότητα»

Έκπληξη αποτέλεσε η δήλωση στήριξης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι απέναντι στην Ελλάδα και στις θέσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι πρέπει να σταματήσει η λιτότητα.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ansa ο ηγέτης της κεντροδεξιάς πτέρυγας στην Ιταλία τόνισε πως συμφωνεί με τον Αλέξη Τσίπρα και τα όσα λέει για τα μέτρα λιτότητας που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια η ΕΕ. «Είναι φανερό πως δεν λειτουργούν και δεν φέρνουν αποτέλεσμα» είπε στους δημοσιογράφους.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.