Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Πάνος Καμμένος: Σήμερα σπάει η ομερτά των διεφθαρμένων! Τα λεφτά στους Λεωνίδες και οχι στους εφιάλτες.

Έκοβαν το κατοστάρικο από τους ακρίτες, την ίδια στιγμή που οι Κάντες τσέπωναν εκατομμύρια! Και έλεγαν ότι δεν υπάρχουν λεφτά για τον άνδρα των ΕΔ που υπηρετεί στο Τριεθνές και φυλάει Θερμοπύλες. Εγώ σας λέω λοιπόν ότι σήμερα αυτό τελειώνει. Γιατί δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος, είναι και άλλοι. Μην ξεχνάτε τις ερωτήσεις που έχω καταθέσει όλα αυτά τα χρόνια και οδήγησαν ήδη επίορκους στην φυλακή. Θα σας πω για τα ελικόπτερα NH-90. Πληρώσαμε για 20, πήραμε τα δέκα και πετάνε μόλις τα 2! Και συνεχίζουμε να πληρώνουμε. Αυτά λοιπόν τελείωσαν. Οι έμποροι όπλων να ξέρουν ότι είτε θα παραδίδουν, είτε θα πληρώνουν αστικά και ποινικά. Και όταν λέω θα ανοίξουν όλοι οι Φάκελοι, εννοώ όλοι. Όποιος και αν κρύβεται από πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.