Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Ο Κώστας Καραγκούνης της Ν.Δ, έχει κάποιες συμπάθειες και τις δείχνει...


Στο ξενοδοχείο Metropolitan, στο ειδυλιακό αυτό περιβάλλον της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, με λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή, η κοινή πανηγυρική συνεστίαση των
Ομίλων Ροταράκτ Αθηνών και Ροταράκτ Διονύσου.
Κύριος ομιλητής της βραδιάς ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης, τέως Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΗΠΑ  ( 2 Μαρ. 2014)

Επίσκεψη στην Αμέρικα πραγματοποιούν οι βουλευτές της νουδού, Βασίλης Κικίλιας και Κώστας Καραγκούνης, οι οποίοι μάλιστα παραβρέθηκαν και σε εκδήλωση κάποιας Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας- Κύπρου- ΗΠΑ- Ισραήλ, η οποία προφανώς είναι δημιούργημα του πανίσχυρου εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ.

Στην Αθηναϊκή Λέσχη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.