Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Φοβάται ο Γιάνης (με ένα ν το γράφει ο Βαρουφάκης) το θεριό και το θεριό τον Γιάννη..

Το πλήρες βίντεο στα Αγγλικά της συνέντευξης, Βαρουφάκη- Σόιμπλε
LIVE: Greek Finance Minister Varoufakis meets Schäuble in Berlin


Δρ Σόιμπλε, αποκαλούσε τον συνάδελφο του οικονομολόγο, ο Βαρουφάκης.  
Επιτέλους,  μετά τους Βενιζέλους, Παπακωνσταντίνου, Στουρνάρες και Χαρδούβελλους κτλ (ας μην αναφέρω τον ανεκδιήγητο δολοφόνο του ελληνισμού τελειωμένο Αντωνάκη τον μάγκα, του «το μυρίζομαι» και του «Παναθηναϊκάκια», ούτε τον άλλον τον ηλίθιο Αμερικανό «πρωθυπουργό»), μία άξια αντιπροσώπευση από κάθε πλευρά του Ελληνισμού,  από τον Καθηγητή Βαρουφάκη. Για πρώτη φορά κατά τη γνώμη μου ο Σόιμπλε, ευγενέστατος,  έδειχνε ότι  εκτιμά και σέβεται τον συνομιλητή του.
Δεν τον κατηγορώ γιατί δεν σεβόταν άλλους. Καλώς δεν τους εκτιμούσε, ως έδειχνε στους ημετέρους Στουρνάρα, Βενιζέλους, Χαρδουβέληδες κτλ.,  για πολλούς λόγους και κυρίως:
«Οι τους οικείους προδιδόντες (αυτοί που τους δικούς τους προδίδουν) ού μόνον υπό των αδικουμένων μισούνται (όχι μόνον από τα θύματα τους μισούνται), αλλά και υπό τούτων οίς προδίδονται (αλλά και από αυτούς ακόμα όπου προδίδουν). Αίσωπος»
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.