Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Ένα ΟΧΙ είπαμε και ήλθαν τα πάνω-κάτω....Μπλέχτηκαν Αμερική-Ευρώπη-Ρωσία-Κίνα.


Η Πατρίδα μας ευρίσκεται ένα βήμα πριν τη καταστροφή.

Ευτυχώς εκλέξαμε τους κατάλληλους ανθρώπους, στις κατάλληλες θέσεις.

Ο Λαός τόλμησε, και φαίνεται να δικαιώνεται.

Η νέα κυβέρνηση φαίνεται αρκετά δυνατή και αποφασισμένη,
για να απορρίψει και ακυρώσει τις προδοτικές συμφωνίες (Μνημόνια, κλπ.) που υπέγραψαν οι προηγούμενες δειλές, φοβισμένες, άτολμες, και εφιαλτικές κυβερνήσεις.

Μέσα σε μια εβδομάδα επανήλθε η ελπίδα στους Έλληνες.

Αποκτήσαμε πάλιν Εθνική υπερηφάνεια. Τα άλλα κράτη αρχίζουν δειλά-δειλά να μας υποστηρίζουν, έναντι των διεθνών Σιωνιστών δανειστών αρπακτικών και τρωκτικών.

Ένα ΟΧΙ είπαμε και ήλθαν τα πάνω-κάτω.

Οι Αμερικάνοι & Ευρωπαίοι δεν ενδιαφέρονται για εμάς επειδή μας αγάπησαν, το κάνουν επειδή τρέμουν μήπως στραφούμε προς τη Ρωσία.

Ας προσέχουν οι εφιάλτες ένθεν & ένθεν του Ατλαντικού. Ο Strattfor (Αμερικανική δεξαμενή σκέψεως) λέγει ότι η Ελλάδα προσέγγισε τη Ρωσία για να διαπραγματευτεί το χρέος από θέσεως ισχύος. Το χρέος που δολίως μας «φέσωσαν» οι δανειστές,- τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.

Σήμερα οι απόγονοι του Χίτλερ, μας απειλούν και πάλιν.

Δεν υπάρχει αλληλεγγύη.

Υπάρχει ΜΟΝΟΝ οικονομική εκμετάλλευση. Πάρτε παράδειγμα την Ελλάδα.

Η Αγγλία και οι Σκανδιναυϊκές χώρες επέδειξαν πείρα και σοφία μη μετέχοντας στη Σιωνιστική αυτή οργάνωση, ενώ εμείς οι άλλοι κοινώς «τη πατήσαμε»...................

Απευθύνομαι προς τις Βαλκανικές χώρες, μη προσπαθείτε να συνδεθείτε με την Ε.Ε. διότι θα σας εκμεταλλευθούν, όπως εκμεταλλεύθηκαν την Ελλάδα!!! Την Ελλάδα των αφελών!!!

Η Γερμανία της Μέρκελ ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για Ευρωπαϊκή κυριαρχία.

Ο Πρωθυπουργός, οι υπουργοί Οικονομικών, Εξωτερικών, και Εθνικής Άμυνας, έδωσαν στους εταίρους μας να καταλάβουν πως η Ελλάδα θα εναντιωθεί..

Χαιρετίζουμε τη στάση του Υπουργού Εξωτερικών, και το λόγο που εκφώνησε κατά την παραλαβή των καθηκόντων του, ενώπιον του φοβισμένου πρώην ΥΠ.ΕΞ. Βενιζέλου.

Ο νέος ΥΠ.ΕΞ. κ. Νίκος Κοτζιάς είναι πατριώτης.

Χαιρετίζουμε τη στάση του Υπουργού Οικονομικών, και την αντιπαράθεση αυτού με τους επιτελείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Ο Υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχουν ένα Γερμανικό χρέος από δάνεια, οι Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, και ο αρχαιολογικός πλούτος που μας έκλεψαν, και θα πρέπει να μας επιστραφεί. Για όλα αυτά οι Γερμανοί, κάνουν το «Γερμανό»..........

Να κάνουμε και εμείς τον «Γερμανό» για το χρέος που μας «φέσωσαν»!

Ενενήντα οκτώ χωριά κάηκαν, μαζί με τα Καλάβρυτα και το Δίστομο, και περιμένουν την διεθνή απόδοση Δικαιοσύνης.

Το νέο επιτελείο Οικονομικών να μη ξεχάσει τον λογιστικό έλεγχο που δεν έγινε ποτέ, την ΕΛΣΤΑΤ, και το επονείδιστο χρέος, που μας χρέωσαν οι τράπεζες, οι λεγόμενοι δανειστές!!! Τα νέα δάνεια που μας δίνουν πάνε στη τρύπα του τυφώνα χρέους

Από το ένα χέρι έπαιρναν οι ΣαμαροΒενιζέλοι τα δάνεια, χρέωναν τον Ελληνικό Λαό, και από το άλλο χέρι τα έδιναν στους τραπεζίτες και στους δικούς μας ολιγάρχες. Τέτοιους πολιτικούς ψηφίζαμε!!!

Ο Υπουργός Εξωτερικών έκανε αισθητή την παρουσία του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οδηγώντας την σωστά στο θέμα της Ρωσίας.

Οι κύριοι της Βορείου Ευρώπης, νόμισαν ότι με τις οικονομικές κυρώσεις θα κάμψουν τη Ρωσία. Εμάς τα μέλη της Ε.Ε. έβλαψαν, και προκάλεσαν οικονομική ύφεση, με κοινωνική καταστροφή.

Τώρα με τις αγώνες της, η Ελλάς θα γίνει παράδειγμα για τις χρεωμένες χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου!!!

Η Αμερική, έστω και την υστάτη ώρα το κατάλαβε, και τώρα προσπαθεί με δηλώσεις ΟΒΑΜΑ να επισκευάσει τη ζημιά.

Η Ρωσία ήδη έχει καλέσει τον κ. Κοτζιά, για σύσφιξη των σχέσεων, και στενή συνεργασία σε όλους τους τομείς.

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...........

Αυτό να το λάβουν σοβαρά υπόψιν οι Επικυρίαρχοι του Πλανήτη Γη.

Δεν μπορείτε κύριοι Παντοκράτορες δανειστές,αρπακτικά γύπες και κοράκια, να ζητάτε και άλλα από ένα ξεζουμισμένο Λαό.Τέλος ο Υπουργός Έθνικής Άμυνας κέρδισε την εμπιστοσύνη των Ενόπλων Δυνάμεων, με την αποτελεσματικότητα που τον διακρίνει, και με τις στρατηγικής σημασίας κινήσεις του, που ισχυροποίησαν την Άμυνα, και έστειλαν το μήνυμα σε όλους αυτούς ντόπιους και ξένους που απεργάζονται την απώλεια της ακεραιότητος της Πατρίδος μας ότι ο λόγος της πρώην Προέδρου της Βουλής, προς το πρόεδρο της Δημοκρατίας, για μείωση των συνόρων μας, δεν θα υλοποιηθεί.

Όπως φάνηκε από τις πρώτες ενέργειες των κ.κ. Νίκου Κοτζιά, και Πάνου Καμμένου, τα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ, είναι σε πρώτη αναγκαιότητα της συγκυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Τα Εθνικά μας θέματα είναι κόκκινες γραμμές για τη συγκυβέρνηση.

Πρέπει λοιπόν και εμείς οι Έλληνες Δημοκράτες Πατριώτες να ενισχύσουμε τη νέα κυβέρνηση.


Ενώπιον αυτών των προβλημάτων, προτείνω όπως όλες οι Πατριωτικές Δημοκρατικές κινήσεις και μικρά κόμματα να ενωθούμε, προκειμένου να στηρίξουμε οποιαδήποτε προσπάθεια της κυβερνήσεως, και του νέου Υ.ΕΘ.Α. κ. Πάνου Καμμένου, για την ενδυνάμωση της Παλλαϊκής Άμυνας της Πατρίδος μας, και όχι μόνο.

«Η ισχύς εν τη ενώσει», έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι!!!

Στους Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες που παροικούν στη πατρίδα μας, υπενθυμίζω τι λέει το Κοράνιο για τους Έλληνες.

«Οι Έλληνες πάντα θα νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάχ».

(Surah XXX, 1-5). (Φυσικά με το ισχυρότερο όπλο στο κόσμο, τον πολιτισμό τους. Τα όπλα σκουριάζουν. Ο Πολιτισμός όμως διαιωνίζεται.)

Δεν μπορεί να υπάρχει πολυ-κομματική πολιτική πανσπερμία, την ώρα που η Ελλάδα κινδυνεύει, επειδή υπάρχει ο ατομικός πολιτικός εγωϊσμός. Ο κάθε Έλληνας αρχηγίσκος θέλει να γίνει πλειοψηφία!!!

Από τα αρχαία χρόνια ήμασταν διχασμένοι, οι Αθηναίοι εναντίον των Θηβαίων, οι Αθηναίοι εναντίον των Κορινθίων, οι Αθηναίοι εναντίον των Σπαρτιατών, κ.λ.π. όμως μπροστά στο κοινό κίνδυνο ενωνόμαστε.

Το ίδιο εύχομαι να συμβεί τώρα.


Μόνον η συστράτευση με τη παρούσα συγκυβέρνηση είναι έντιμη πατριωτική στάση.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος- Αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.