Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Περί Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων (Α.Ω)..

Σχεδόν ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκαν ουσιαστικά τα Αντισταθμιστικά Ωφελήματα από αυτές τις παραγγελίες. 
Ένα πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα : 

Μια από τις μεγαλύτερες προμήθειες, κραυγαλέα σκάνδαλα της δεκαετίας 2000-2010, η αγορά των ελικοπτέρων ΝΗ-90. 
Ήταν τόση η πρεμούρα του τότε ΥΕΘΑ να υπογράψει την άθλια σύμβαση ώστε εκείνο που φρόντισε πρώτα ήταν να δοθεί «χοντρή» προκαταβολή στην πωλήτρια Εταιρεία. 
Για ένα υλικό άγνωστο, (γουρούνι στο σακί). 
Η Ελληνική συμμετοχή στο γιγαντιαίο πρόγραμμα των 720 εκατομμυρίων ευρώ περιορίσθηκε στο 1,19% . 
Τα αντισταθμιστικά ωφελήματα από την ίδια σύμβαση δόθηκαν σε "φιλαράκια" , ενώ ακόμα δεν έχουμε παραλάβει τα ελικόπτερα παρότι έχουμε αποπληρώσει σχεδόν ολόκληρο το ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.