Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Το θράσος των Τούρκων έχει ξεπεράσει κάθε όριο… Διαμαρτύρονται για το «Lock on» των Μαχητικών τους..

Το θράσος των Τούρκων έχει ξεπεράσει κάθε όριο … 
διαμαρτύρονται και μάλιστα εντόνως για την Παρενόχληση που είχαν τα Τα Οπλισμένα Τούρκικα μαχητικά που συνόδευαν σε Παραβιάσεις τους Τούρκους νεαρούς Πιλότους που έχουν κάνει τις παραβιάσεις του Ελληνικού FIR εκπαίδευση !

Βέβαια όταν οι συνοδοί των νεαρών Τούρκων αντιμετωπίζουν τους Έλληνες Πιλότους που βγαίνουν πλέον οπλισμένοι να αντιμετωπίσουν τα Τούρκικα μαχητικά που να σημειώσουμε αν και βγαίνουν για εκπαιδευτική πτήση (“όπως βέβαια λένε οι ίδιοι ) πάντα τους συνοδεύει οπλισμένο ζεύγος F-16 ,τα βρίσκουν σκούρα στον αέρα και στην επιστροφή το αναφέρουν αφού οι το «LOCK στο πιλοτήριο χτυπά δαιμονισμένα !»
Αποτέλεσμα να έχουμε τις ανακοινώσεις του Τούρκικου Γενικού επιτελείου προς το ΝΑΤΟ και για εσωτερική κατανάλωση που μας θυμίζει την γνωστή παροιμία… (γάτος γαμεί γάτος σκούζει) ! (βέβαια τσιμουδιά για τις καθημερινές Παραβιάσεις του Ελληνικού FIR )
Από το ΑΤΑ πάντως πήραμε την διαβεβαίωση ότι ότι πετάει εντός του ελληνικού FIR θα μπαίνει στο στόχαστρο και θα «Lockάρεται» όσο και αν ουρλιάζουν οι Τούρκοι …
Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε πως ελληνικά αεροσκάφη παρενόχλησαν Τουρκικά F-16.
Στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου αναφέρεται πως 4 F-16 εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στο Αιγαίο και ότι ¨Κατά την διάρκεια αυτών των πτήσεων, στις 14:54 δύο F-16 ενώ βρισκόταν 9 μίλια ΒΔ της Μυτιλήνης παρενοχλήθηκαν για 15 δευτερόλεπτα από δύο F-4/2000 της Ελλάδας (εδώ ο Τούρκος αρθρογράφος τα έμπλεξε ελαφρώς …Τα Ελληνικά μαχητικά ήταν Μιράζ 2000-5 ) που τα κλείδωσαν στο ραντάρ τους. Το ίδιο συνέβη για 10 δευτερόλεπτα στις 14:58 στα 8,5 μίλια ΒΔ από τα Ψαρά όπως και για ακόμη 12 δευτερόλεπτα στις 15:04 στα 8 μίλια ΝΔ της Χίου¨.
Εφ. Μιλλιέτ 4/2/2014
Μετάφραση της ανακοίνωσης απο τα TourkikaNea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.