Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

ΗΠΑ: Κινητοποίηση Ομογενών υπέρ της Ελλάδας

Με αφορμή τους ωμούς εκβιασμούς της ''συμμορίας'' που λειτουργεί μέσα στην -υπό την Γερμανία- Ευρωπαϊκή 'Ενωση, εις βάρος της Ελλάδας και του λαού της, Ομογενείς επιχειρηματίες άρχισαν την συγκέντρωση των απαιτούμενων χρημάτων γιά ολοσέλιδες καταχωρήσεις, σε δύο μεγάλες αμερικάνικες εφημερίδες (Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη),
με ισχυρό μήνυμα υπέρ του ελληνικού λαού προς την πολιτική ηγεσία και το Κογκρέσσο των ΗΠΑ.  
Παράλληλα, κινητοποιείται η νεοσύστατη παναμερικάνικη Οργάνωση ''Hellenes USA'' γιά αποστολή emails σε όλα τα μέλη Βουλής και Γερουσίας και σε όλα τα -κάθε μορφής- αμερικάνικα ΜΜΕ ανά τις ΗΠΑ. 
(Σημ.: Με την κίνηση αυτή ΔΕΝ έχουν σχέση οι διαλυμένες ομογενειακές Οργανώσεις δηλ. Ομοσπονδίες, σύλλογοι, ψευτο-''λομπίστες'' κλπ των επιτήδειων, ούτε η ανίκανη ελληνική πρεσβεία των ''τουριστών'' στην Ουάσιγκτον)
http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.