Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Δεν είναι διαπραγμάτευση Έλληνες. Είναι πόλεμος.

Η Γερμανική μπότα απειλεί  για να μην πέσει η κατοχή.  Απειλεί  και κουνάει το δάχτυλο για να  μην πληγούν τα συμφέροντά της. Θέλει νεκρούς τους Έλληνες και την πανέμορφη και πάμπλουτη τούτη χώρα εξ ολοκλήρου στα χέρια της. Αυτή είναι η αλήθεια.

Δεν πρόκειται για διαπραγμάτευση Έλληνες. Είναι πόλεμος.
Πόλεμος για την απελευθέρωση από την νεότερη γερμανική κατοχή.
Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Όλοι να βάλουμε το λιθαράκι μας για την νέα μάχη των Ελλήνων  προς την ελευθερία. Το οφείλουμε στους  ήρωες προγόνους μας, στους  ίδιους μας τους εαυτούς, αλλά και στα παιδιά μας. Και στα παιδιά των παιδιών μας.
Το οφείλουμε στους χιλιάδες νεκρούς μας από τις αυτοκτονίες, τα μαγκάλια, την πείνα. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΙ! Όλοι  αυτοί  που έφυγαν από κοντά μας στους καιρούς της νέας γερμανικής κατοχής.
Ήρθε η ώρα για απελευθέρωση Έλληνες. Όσο και να μας απειλούν, όσο και να μας φοβίζουν, δεν πρέπει να γονατίσουμε μπροστά τους. Δεν πρέπει να φοβηθούμε  την  μάχη.
Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι. Να βγούμε μπροστά περήφανοι,  με την ελληνική σημαία στα χέρια και  την Ελλάδα στην καρδιά. Όπως αρμόζει στους περήφανους Έλληνες και να πούμε ΟΧΙ,  μη λογαριάζοντας καμιά συνέπεια μπροστά στην απελευθέρωση της πατρίδας.
Δεν είναι διαπραγμάτευση. Είναι η μάχη για να  υπερασπιστούμε την ελευθερία που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας. Αυτοί  που έδωσαν ψυχή και σώμα για  ένα ελεύθερο ελληνικό κράτος.
Μην φοβηθεί κανείς. Αυτά είναι τα όπλα μας. Το ελληνικό θάρρος. Η ελληνική ψυχή. Η ελληνική περηφάνια. Αυτά θέλουν να εξαφανίσουν από προσώπου  Γής  οι βάρβαροι εχθροί της Ελλάδας γιατί ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ηττήθηκαν όταν τα έβαλαν μαζί της.
Δεν μπόρεσαν ποτέ να κρατήσουν υπόδουλο τον Έλληνα. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
Δεν θα κουβαλήσουμε στις πλάτες μας τη ρετσινιά ότι η γενιά μας δεν τίμησε το αίμα τον Ελλήνων αγωνιστών του 1821 και του 1940.
Δεν θα γονατίσουμε. Θα κερδίσουμε ακόμη έναν πόλεμο. Γιατί είμαστε Έλληνες. Και οι Έλληνες είναι υποχρεωμένοι να κερδίζουν. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.