Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΜΕ Ηλείας: Κεφαλογιάννη παραίτησου γιατί έχασες το στοίχημα..

Τον βουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη να παραιτηθεί από βουλευτής καλεί η ΕΛΜΕ Ηλείας αφού σε γραπτή ανακοίνωσή της επισημαίνει πως το στοίχημα  το έχασε λόγω του ότι μόνο 4 γυναίκες καθηγήτριες έχουν πάρει επαπειλούμενη άδεια που δεν επαρκούν φυσικά να καλυφθούν τα 300 κενά που υπάρχουν. 
Συγκεκριμένα σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής:
«Ο βρώμικος πόλεμος εναντίον των εκπαιδευτικών από την κυβέρνηση και τους σφουγγοκωλάριούς της καλά κρατεί.
Έχουν επιστρατεύσει από τον Πάγκαλο μέχρι τον  Άδωνη,  από το Θέμο μέχρι το Μανδραβέλη και τον Αναγνωστάκη και κάθε λογής πρόθυμο πολιτικό ή δημοσιογράφο προσπαθώντας να σπιλώσουν έναν αγώνα που εξαρχής η κυβέρνηση έχει χάσει στο κομμάτι της Ηθικής. Τελευταίο κρούσμα ο Κεφαλογιάννης – παιδί από τζάκι πολιτικό - που ανερυθρίαστα δήλωνε στα κανάλια ότι σε Ηράκλειο και Ηλεία υπάρχουν 300 κενά από γυναίκες που παίρνουν άδεια  για να μείνουν έγκυες. Έβαζε δε στοίχημα γι’ αυτό τον ισχυρισμό, τη βουλευτική του έδρα. Πέραν του γελοίου της υπόθεσης, μια επίθεση που στοχεύει τη μητρότητα και τους νόμους που την προστατεύουν – ιδιαίτερα σε μια χώρα με χαμηλούς δείκτες γεννητικότητας – είναι και αήθης και επικίνδυνη. Μάλιστα, στο νομό Ηλείας αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο 4 άδειες επαπειλούμενης εγκυμοσύνης, όταν ο ανεκδιήγητος πολιτικός μιλά για 300 (όχι για επαπειλούμενη κύηση) που δεν είναι καν έγκυες!!!
Απαιτούμε από τη Βουλή να πάρει θέση για τις επικίνδυνες για τη μητρότητα θέσεις του Κεφαλογιάννη. Ιδιαίτερα από τις γυναίκες βουλευτές όλων των κομμάτων να καταγγείλουν αυτό το νέο κρούσμα σεξισμού από μέλος του κοινοβουλίου.
Από τον ίδιο το λιγότερο που απαιτούμε είναι να ανακαλέσει άμεσα τις ψευδείς και ανυπόστατες δηλώσεις του και να ζητήσει μια συγνώμη. Το στοίχημα που έβαλε το έχασε. Αν είχε τιμή θα είχε παραιτηθεί ήδη. Να ξέρει καλά όμως όπως λένε και στην Κρήτη:
«ο άντρας κάνει τη γενιά   -  κι όχι η γενιά τον άντρα» ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.