Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκλονιστικό! Το ΠΑΣΟΚ που μαζί με την Αλ Κάιντα απαιτούσε “επέμβαση” στην Συρία, κατηγορεί τον Καμμένο για “υποκίνηση σε βία”!!!

Τα εκλεκτά στελέχη του “κινήματος”, σε παλαιότερες, ευτυχισμένες στιγμές. (Όταν λίντσαραν την Ελλάδα)

Ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή τη προτροπή για λιντσάρισμα του δημάρχου Χρήστου Πάχτα που απηύθυνε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ

Ως «απαράδεκτη και φασίζουσα προτροπή του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για λιντσάρισμα του εκλεγμένου Δημάρχου κ. Πάχτα» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τα όσα είπε ο κ. Καμμένος, ενώ παράλληλα όπως τονίζει η Χαριλάου Τικούπη η δήλωση αυτή «έρχεται μετά τις ενέργειες ωμής βίας των χρυσαυγιτών βουλευτών». Όπως υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ «ο κ. Καμμένος συζητά με τον κ. Τσίπρα για πολιτικές συνεργασίες και την ίδια ώρα χρησιμοποιεί φρασεολογία και μεθόδους της Χρυσής Αυγής.
«Καλούμε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.