Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Συμ.Κεδίκογλου: Μικρή η συμμετοχή στην απεργία της ΟΛΜΕ..καλά μας κάνουν αφού δεν ξεσηκωνόμαστε

Πολιτικά υποκινούμενες χαρακτήρισε ο υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών που ξεκίνησαν σήμερα..
Μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA, ο υφυπουργός δήλωσε ότι «αν απλά ήταν ένα σενάριο εργασίας, τώρα έχει επιβεβαιωθεί αυτό, δεν χρειάζεται να κάνω εγώ κάποια υπόθεση
ή να πω αν συμφωνώ ή διαφωνώ. Νομίζω ότι με τα πιο επίσημα χείλη του κ. Τσίπρα ο οποίος πήγε στο σχολείο και είπε στους μαθητές ακολουθήστε τις κινητοποιήσεις των δασκάλων σας αυτό είναι πια πέραν πάσης αμφιβολίας. Υπάρχει το πολιτικό κίνητρο, νομίζω ότι υπάρχει μια στρατηγική πόλωσης και μια στρατηγική έντασης».
Ο κ.Κεδίκογλου σε μία πρώτη εκτίμηση για τη συμμετοχή των καθηγητών στις απεργίες, σημείωσε ότι τις πρώτες μέρες μπορεί το ποσοστό να είναι μεγαλύτερο, αλλά όπως είπε, τελικά το ποσοστό συμμετοχής δε θα είναι υψηλό.
Στον αντίποδα, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσυφάκης, με δηλώσεις του στο Star, υπογράμμισε ότι το ποσοστό συμμετοχής των καθηγητών στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας ξεπερνά το 90%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.