Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαρ. Αθανασίου απολύτως συνεπής και αυτός στην αντιπολυτεκνική, αντιοικογενειακή και αντιδημογραφική πολιτική, που έχει εγκαινιάσει η Κυβέρνηση και ακολουθούν οι περισσότεροι Υπουργοί, στο νομοσχέδιο του κώδικος περί Δικηγόρων, φρόντισε να πλήξει τους πολυτέκνους!!.

Με το άρθρο 47 του σχεδίου νόμου του νέου κώδικος, που αναφέρεται στην απαγόρευση της λήψεως της συντάξεως από το Δημόσιο κ.λπ. σε όσους είναι δικηγόροι, επαναλαμβάνει τη διάταξη του άρθρου 63β του προηγουμένου κώδικος όπως ήταν, με μία μόνον διαφοροποίηση:
Στις κατηγορίες που εξαιρούνται από αυτή την απαγόρευση άφησε όλες τις κατηγορίες και απάλειψε την περίπτωση δ΄ που ήσαν οι πολύτεκνοι!!! ( ως και την κατηγορία ε΄, δηλαδή τις χήρες με ένα τουλάχιστον ανήλικο παιδί και μέχρι την ενηλικίωσή του).
Θεωρούμε εντελώς απαράδεκτη αυτή την, εκ προθέσεως, αντιπολυτεκνική πολιτική του, σε μια χώρα όπου το 20% του πληθυσμού της είναι άνω των 65 ετών (!!) και πρώτη φορά, μετά από 80 χρόνια, το 2012 οι μεν γεννήσεις κατήλθαν στις 100.371 (εκ των οποίων μόλις 84.851 από Ελληνίδες), οι δε θάνατοι ανήλθαν στις 116.670, δηλ. μία πόλις των 16.299 κατοίκων ισοπεδώθηκε και καταστράφηκε ολοσχερώς και ουδείς επέζησε!!
Προφανώς με την τακτική του αυτή επείγεται και αυτός να υπογράψει την ληξιαρχική πράξη θανάτου αυτής της πατρίδος εξοντώνοντας τους πολυτέκνους!!
Έτσι με τον τρόπο αυτό υλοποιεί τη διάταξη του άρθρου 21 παρ. 2 και 5 του Συντάγματος που διαλαμβάνει:
«..2. Πολύτεκνες οικογένειες... δικαιούνται της ειδικής φροντίδας του κράτους..
5. Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του κράτους..».


Καταγγέλλουμε αυτή την αντιπολυτεκνική πολιτική του Υπουργού Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου και ελπίζουμε ότι οι βουλευτές θα ζητήσουν και θα επιβάλουν την επαναφορά της εξαιρέσεως, που υπήρχε, και στο άρθρο 47 του σχεδίου του νέου κώδικος δικηγόρων να συμπεριληφθεί στις εξαιρέσεις και η περίπτωση δ΄, πού αναφέρεται στους πολυτέκνους.
Από το γραφείο τύπου της ΑΣΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.