Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πάνος Καμμένος: Δεν φοβόμαστε ούτε μπράβους της Χ.Α, ούτε μπράβους της ελληνικός χρυσός..ούτε απειλές απ τα γραφεία τύπου της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ..Ο Πάνος Καμμένος για άλλη μια φορά αποκαλυπτικός ..
Μίλησε ξεκάθαρα για τα συμφέροντα και τις επιθέσεις που δέχονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες..

Είμαστε εδώ για να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο αγώνα..
Δεν φοβόμαστε ούτε μπράβους της Χ.Α, ούτε μπράβους της Ελληνικός χρυσός..ούτε απειλές απ τα γραφεία τύπου της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ..
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε και στην εμφάνιση της Ραχήλ Μακρή στον Ευαγγελάτο όπου είχε απέναντι της πέντε δημοσιογράφους..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.