Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Εμετική ανακοίνωση της “Αριστερής” πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ! “Όποιος βρίζει την συμμορία Παπανδρέου είναι νεοναζί”! Και εγώ που νόμιζα ότι φταίει το μνημόνιο…

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ.

Έτσι για να δούμε ποιούς ακριβώς εξυπηρετεί το παρακράτος, ποιοί επιδιώκουν τον εμφύλιο για να διασωθούν.

Απομένει να μας “αναλύσετε” τα ακόλουθα ερωτήματα:

Πως είναι δυνατόν να δολοφονείται παιδί από το Κερατσίνι, την ημέρα των κινητοποιήσεων.

Πως είναι δυνατόν να καίγεται η Μαρφίν, την ημέρα ψήφισης του μνημονίου, στην έναρξη των κινητοποιήσεων.

Πως είναι δυνατόν να εμφανίζονται κουκουλοφόροι μαχαιροβγάλτες από τα σοσιαληστικά μπλοκ των κρατικοδίαιτων συνδικαληστών και να σφάζουν αγανακτισμένους που ήθελαν πτώση του Παπανδρέου.

Πως είναι δυνατόν πάντα η δράση του φασιστικού παρακράτους να εξυπηρετεί μονίμως τους δολοφόνους του Ελληνικού λαού.

Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Το αίμα του Killah και η έντεχνη γιγάντωση του φασισμού ως απάντηση, ήλθε να προστεθεί στο ολοκαύτωμα του μνημονίου, που εσείς, αποκλειστικά εσείς, επινοήσατε, επωάσατε, εκτελέσατε.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Είχαμε προειδοποιήσει πολλές φορές. Κάποιοι μας αγνόησαν. Προτίμησαν να συμβιβαστούν με τα ασυμβίβαστα.

Η δολοφονία ενός νέου ανθρώπου από μέλος της Χρυσής Αυγής αποτελεί μαχαιριά στην καρδιά της δημοκρατίας και ενός πολιτικού συστήματος που αποδείχθηκε πολύ ανεχτικό στις προκλήσεις των εκπροσώπων του νεοναζισμού.

Δεν αρκούν ούτε οι φραστικές καταδίκες ούτε οι «δήθεν» δηλώσεις.

Ποιοι και γιατί οδήγησαν το νεοναζιστικό μόρφωμα να αποτελεί πόλο έκφρασης της οργής και της αγανάκτησης ενός μέρους του κόσμου;

Ποιοι και γιατί το ενίσχυσαν με τις προκλητικές πολιτικές τους και τους «νομιμοποίησαν» στα μάτια του κόσμου ως τους «τιμωρούς» των κακών πολιτικών; (Μήπως τα ίδια ΜΜ”Ε” που παρουσίαζαν τον Παπανδρέου ως “μέγα στοχαστή”;)

Ποιοι και γιατί αποδέχθηκαν και ενσωμάτωσαν στις δικές τους λογικές τις πρακτικές των νοσταλγών του Χίτλερ, με τις αντισυγκεντρώσεις κατά πολιτικών κομμάτων, με τις προτροπές για «κρεμάλες», με τα μουντζώματα στη Βουλή;

Ποιοι και γιατί κατάπιαν τις προτάσεις τους για τον αντιρατσιστικό νόμο, μόνο και μόνο για να βολέψουν τη δική τους παρουσία στη διαχείριση της κρατικής εξουσίας;

Ποιοι και γιατί κλείσανε τα μάτια τους στις προκλήσεις, στις απειλές, στην υποκατάσταση του κράτους, στις επιθέσεις κατά μεταναστών, μόνο και μόνο επειδή αποδέχθηκαν την ανικανότητα τους να εφαρμόσουν τους νόμους;

Ποιοι και γιατί ακόμη και σήμερα ταυτίζουν την Αριστερά και τους αγώνες της με το νεοναζισμό, διακινώντας θεωρίες τύπου «δύο άκρων», υπονομεύοντας την ίδια τη δημοκρατική παράδοση του τόπου; (Μήπως αυτοί που συγκυβερνάτε και φυγαδεύουν την συμμορία του μνημονίου, αρνούμενοι την εξεταστική και την παραδειγματική τιμωρία;)

Όσο η εξουσία και οι επί πληρωμή διαμορφωτές της κοινής γνώμης αγνοούν το έγκλημα στο οποίο είναι δυστυχώς συμμέτοχοι, διάφοροι τύποι με μαύρα ρούχα και αγκυλωτούς σταυρούς θα τραυματίζουν τη Δημοκρατία.

Όσο πολιτικοί θα συναγωνίζονται σε λαϊκίστικες κορώνες, όσο θα υπάρχουν “Καμένοι” στην πολιτική ζωή, τόσο η κοινωνία θα δοκιμάζεται με συνταγές εμφυλιοπολεμικού κλίματος. (Δεν μαχαιρώθηκε κάποιος ζάπλουτος εκσυγχρονισταράς σύντροφος σας, αλλά ένα παλικάρι από φτωχογειτονιά, ξεδιάντροποι)

Όσο η ανεργία, η φτώχεια, η εξαθλίωση, η απογοήτευση, η αδικία θα βασιλεύουν τόσο θα αποτελούν το κατάλληλο υπόστρωμα για να αναπτύσσονται τα φαινόμενα αυτά. Η Γαλλία και η δεκαετία του ’80 είναι φωτεινό παράδειγμα για όσους αρνούνται την ιστορία. (Γιατί δεν λέτε στους τραπεζίτες που συντρωγατε ή σε κάτι συντρόφους σας τύπου Κλίντον, να επιστρέψουν τα κλεμμένα για να ανακουφιστεί ο λαός;)

Όσο οι δημοκρατικοί και συμμετοχικοί θεσμοί θα υπονομεύονται, θα διαλύονται και θα σβήνονται από τη χώρα τόσο θα δυναμώνουν τα πολιτικά νεοναζιστικά παράσιτα.

Είναι ώρες τεράστιας πολιτικής ευθύνης.

Είναι η ώρα αυτών που πιστεύουν στη δημοκρατία να το αποδείξουν όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

Είναι η ώρα να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία απέναντι στους υπονομευτές της. (Όπως την υπερασπίσατε με το μνημόνιο; Ξεφτιλίζοντας τον κοινοβουλευτισμό με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου;)

Είναι η κρίσιμη ώρα για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.