Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Χαλάρωση στα θέματα εθνικής πολιτικής της Ελλάδας βλέπουν οι Τούρκοι..ακούς κ. Βενιζέλο;;

Διαβάστε τι δήλωσε στην Τουρκική εφημερίδα ΖΑΜΑΝ, ο καθηγητής Tulca στο τμήμα διεθνών σχέσεων του Πανεπιστημίου Γαλατασαράι.

Το άρθρο αναφέρεται στον ρόλο που παίζει η Τουρκία στην οικονομική κρίση της Τουρκίας.
Τονίζοντας ότι από τις αρχές του 2001 έχει υπάρξει εντατικοποίηση της....
συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού, του εμπορίου και της βιομηχανίας, ο Tulca είπε ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει οδηγήσει σε ενισχυμένες διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.
"Αν και η διαμάχη για Κύπρο και Αιγαίο Πέλαγος συνεχίζεται, η Ελλάδα έχει χαλαρώσει την σκληρή στάση εναντίον της Τουρκίας στα θέματα εθνικής πολιτικής, από τότε που η οικονομική κρίση έπληξε τη χώρα", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.