Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Περί δημοσκοπικών μαγειρεμάτων...

Παρατίθενται δύο πίνακες παλαιότερων δημοσκοπησεων του Οικονομικού
Πανεπιστημίου (τμήματος στατιστικής ) του Καθηγητή κου Επ. Πανά . 
ΠΙΝΑΚΑΣ ( ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ ) 31/10/2012 ... (άλλο κόμμα = 15,5%)


ΠΙΝΑΚΑΣ ( ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ ) 4/2/2013 ....( άλλο κόμμα = 6.3 % ) ??????????????????????


Συμπέρασμα :
Το άλλο κόμμα του 15,5 % της δημοσκόπησης του Οκτωβρίου 2012 στην αντίστοιχη δημοσκόπηση του Φεβρουαρίου 2013 εμφανίζεται υπερβολικά μειωμένο στο  6,3 % ....άλλα με  50 % η αύξηση του ποσοστού της ΝΔ, με άλλα λόγια ύστερα από την ψήφιση των μέτρων της 7/11/12 , μετά της περικοπές των μισθών και των συντάξεων την συνέχεια .. της παρακράτησης του χαρατσιού της ΔΕΗ,την απόρριψη της εξεταστικής για την είσοδο της χώρας στα Μνημόνια ...και άλλα πάρα πολλά γεγονότα !!!!
Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ δια ... μαγείας η ως εκ θαύματος μας εμφανίζει στην δημοσκόπηση του( Φεβρουάριος 2013 )  ότι τα 2/3 περίπου του άλλου κόμματος στην πρόθεση ψήφου του Οκτωβρίου 2012  ...
επιβράβευσαν την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και έτσι το 16 % έγινε 24 % δηλαδή ... 50% ...αύξηση ποσοστού ... πως το τόλμησε ο αθεόφοβος  .
Θεωρώ ότι του το επέβαλαν διότι προφανώς χάλαγε την σούπα στην γενική εικόνα όλων των δημοσκοπήσεων ( με εκείνες των ιδιωτικών εταιρειών ) που ήθελαν την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε υψηλά ποσοστά και άνω του 23 % ..


Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η ΝΔ μετά την 7/11/2012 πότε δεν πέρασε
το 16 - 17 % σε ποσοστό με αναγωγή σε όλες ανεξαιρέτως της δημοσκοπήσεις .
 
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.