Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΑΖΙ ή ΝΑ ΖΕΙΣ;

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων καταδικάζει απερίφραστα τη στυγνή δολοφονία από μέλος του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι και εκφράζει την συμπαράστασή της στην οικογένεια του 35χρονου Παύλου Φύσσα.
Δηλώνουμε προς όποιον απεργάζεται σχέδια διχασμού και επικράτησης της βίας στην ελληνική κοινωνία, επενδύοντας σε εμφυλιοπολεμική κατάληξη,
ότι θα μας βρει απέναντί του. Η θεωρία των δύο άκρων που αποτυχημένα προσπάθησε να επιβάλλει ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού και βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης θα πέσει στο κενό. Η ελληνική κοινωνία μόνο ενωμένη θα βρει την απάντηση στα προβλήματα που την ταλανίζουν, μόνο ενωμένη θα δώσει την απάντηση στη συγκυβέρνηση των προθύμων και το νεοναζιστικό δημιούργημά της. Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων επεδίωξε και επιδιώκει τη σύμπνοια της κοινωνίας με εδραιωμένη την πίστη της στη Δημοκρατία. Οι δημοκρατικές διαδικασίες, οι δημοκρατικές πεποιθήσεις είναι βαθιά ριζωμένες σε αυτόν τον τόπο. Σε αυτές επενδύουμε και αυτές θα δώσουν τη λύση. Όλοι μαζί ειρηνικά δίνουμε τη λύση! Αντιστεκόμαστε ενωμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.