Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το ανέκδοτο της ημέρας..."Σαμαράς σε έξι χρόνια όλα θα γίνουν όπως πριν.."

Η Ελλάδα θα πρέπει να επιστρέψει στην οικονομική ανάπτυξη το 2014, μετά από έξι χρόνια ύφεσης, προέβλεψε χθες το αφεντικό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Αλλά πρωθυπουργός της χώρας κ. Αντώνης Σαμαράς προειδοποίησε ότι θα χρειαστούν άλλα έξι χρόνια προκειμένου το βιοτικό επίπεδο στην ταραγμένη

χώρα της Μεσογείου να επιστρέψει στα προ κρίσης επίπεδα.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι αυτή είναι μια πιο αισιόδοξη πρόβλεψη από ότι αναφέρουν κάποιοι αναλυτές της οικονομίας.
"Δεν θα χρειαστεί μια-δυο δεκαετίες, ούτε μια-δυο γενιές, αλλά μόνο έξι χρόνια για να πάει πίσω στα προ της κρίσης επίπεδα το βιοτικό μας επίπεδο και το ΑΕΠ», είπε. "Παρά τις δυσκολίες και κάποια πικρά λόγια που ανταλλάσσονται στο πλαίσιο της διαδικασίας, το παράδειγμα της Ελλάδας τελικά θα σταθεί ως μια ευρωπαϊκή επιτυχία."Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.