Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: «ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ
«ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ»
Ο Βουλευτής Επικρατείας και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, Δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:


«Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβεβαιώνει αυτό το οποίο πιστεύει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ότι η σύγχρονη πολιτική διέπεται από την βασική αρχή του Πόντιου Πιλάτου.

Είναι γνωστό ότι στα πλαίσια της κινητικότητας-απολύσεις που προστάζει η τρόικα μέσω του συγκεκριμένου Υπουργείου, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει μπει στη διαδικασία απόλυσης εκατοντάδων εξειδικευμένων υπαλλήλων που ασχολούνται με την επισκευή και τη συντήρηση του στόλου και των ναυστάθμων, παραδίδοντας την άμυνα της χώρας σε ιδιωτικές εταιρείες.

Με την υπογραφή του φαρδιά-πλατιά, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σχετική Ερώτηση που του κατέθεσα στις 26 Αυγούστου, μου απαντά επίμτης ουσίας ότι νίπτει τας χείρας του, παριστάνει ότι δεν ξέρει τίποτα και με παραπέμπει ως αρμόδιο να μου απαντήσει, στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Τα σχόλια περιττεύουν.

ΥΓ. Μέχρι στιγμής απάντηση από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχω λάβει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.