Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν η Πόπη λέει “Θα σε πετάξω έξω από το στούντιο”, δεν είναι φασισμός…

…ε, όπως και να το κάνεις, έχει άλλη γλύκα. Ειναι κάτι σαν κελάηδημα, σαν τον ήχο της αύρας πάνω από τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Είναι σαν το θρόισμα της τριανταφυλλιάς σε ωραίο περιβόλι.

Ε, με κάτι τέτοια λέμε χαλάλι τα δις που έχουμε πληρώσει για τα θαλασσοδάνεια στα “ιδιωτικά” κανάλια. Δεν πειράζει, για τέτοιες εικόνες με άγρια ομορφιά, αξίζει να μένουμε νηστικοί.

Τι είναι άλλωστε η ψήφος μας εμπρός στις γουστόζικες επιλογές των τραπεζιτών που αποφασίζουν τι θα δούμε και τι όχι…

Τρολοκράτης

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.