Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση του Προέδρου των ΑΝΕΛ και της τομεάρχου Μεταφορών με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών

Συνάντηση του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου και της τομεάρχου Ανάπτυξης, Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο κτήριο του Κοινοβουλίου.

Στην συνάντηση ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και η τομεάρχης Μεταφορών ενημερώθηκαν για τα προβλήματα,
που δημιουργούνται στην εύρυθμη λειτουργία του Σιδηροδρόμου από τις διατάξεις του κατατεθειμένου νομοσχεδίου "Δημόσιες υπεραστικές οδικές μεταφορές επιβατών - Ρυθμιστική Αρχή Επιβατικών Μεταφορών και άλλες διατάξεις"
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχοντας πραγματοποιήσιμες προτάσεις για βέλτιστη αξιοποίηση των σιδηροδρομικών υποδομών, καθώς και τη λειτουργική και ουσιαστική αναβάθμιση των σιδηροδρομικών μεταφορών θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε δίκαιο αίτημα υλοποίησης κερδοφόρων για την εθνική οικονομία, αξιοποιήσιμων για τις ένοπλες δυνάμεις και ελκυστικών για τον έλληνα πολίτη σιδηροδρομικών υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.