ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
"Με τη λήξη της προεκλογικής περιόδου,θα ήθελα να ευχαριστήσω Δημοσιογράφους και τεχνικούς όλων των ΜΜΕ, έντυπων και ηλεκτρονικών, για την κάλυψη των δραστηριοτήτων του Κινήματος, του Προέδρου Πάνου Καμμένου, του Εκπροσώπου, και των υποψηφίων βουλευτών.
Οι ευχαριστίες μου επικεντρώνονται ακόμα περισσότερο στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς της ΕΡΤ Α.Ε που σήκωσαν με επιτυχία και απόλυτη συνέπεια το βάρος των δηλώσεων του Πάνου Καμμένου σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρισκόταν με το λεωφορείο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη συγκλονιστική πορεία της νίκης μας.

Επίσης, θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία για όλα τα περιφερειακά ΜΜΕ, εφημερίδες και περιοδικά και κυρίως τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, οι οποίοι πρόσφεραν απλόχερα τη συχνότητά τους για συνεντεύξεις, τόσο του Προέδρου του Κινήματος όσο και του Εκπροσώπου, ανεξάρτητα με τους προβλεπόμενους χρόνους για τους υποψηφίους βουλευτές με βάση τη συμφωνία της διακομματικής επιτροπής.
Τα περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης απέδειξαν στο πρόσωπο των εκει συναδελφων, ότι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα εξακολουθεί να υπάρχει και να τιμά τη δεοντολογία, την ισότητα και την αντικειμενικότητα.
Πολλές ευχαριστίες θέλω να στείλω και σε όλα blog και portal. Μας έπαιξαν στα ίσα. Μας έπαιξαν δυνατά. Ανεξάρτητα αν κάποια ελάχιστα έγιναν λασποκουβαλητές. Παρά τη λάσπη, δεν κατάλαβαν ότι μας έκαναν να ακουγόμαστε και να δυναμώνουμε".

Σχόλια

  1. Η μεθοδολογία είναι γνωστή.
    Καταγγέλουμε για να έχουμε να λέμε ....
    http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com/2012/05/blog-post_06.html
    http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com/2012/05/nea.html
    http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com/2012/05/akoma-mia.html

    Από την αλλη ενεργούμε σαν το Λιμενικό να είναι βιλαέτι μας
    http://www.enikos.gr/ekloges-2012/40967,Etsi_eftase_o_Kammenos_sth_Samo8rakh.html
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_6760.html
    και καταγγέλουμε και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.