ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος επισκέπτεται Κυριακή 29 Απριλιόυ την Κάλυμνο,την Κω,τη Νίσυρο και τη Ρόδο.
Στην Κω έκανε στους δημοσιογράφους την ακόλουθη δήλωση:
"Με ιδιαίτερη χαρά οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην πορεία μας από την Ορεστιάδα μέχρι την Γαύδο και από την Κέρκυρα μέχρι το Καστελλόριζο είμαστε σήμερα στα Δωδεκάνησα. Στα Δωδεκάνησα που για μας αποτελούν μια προτεραιότητα.
Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και υπερήφανος ως Δωδεκανήσιος. (Σ.Σ. Νίσυρος από μητέρα).
Το πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχει ιδιαίτερες προβλέψεις που αφορούν την ακριτική Ελλάδα και ιδιαίτερα τη νησιωτική Ελλάδα.
Η θεσμοθέτηση του ειδικού φορολογικού καθεστώτος που οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα επαναφέρουν για τα Δωδεκάνησα και η έδρα όλων των εταιρειών-τα αρχεία των εταιρειών που θα φυλάσσονται στο σύμπλεγμα της Μεγίστης- είναι ένα σαφές μήνυμα ότι μέσα από την ανάπτυξη προασπίζουμε τα σύνορα μας, εγκρίνουμε και διασφαλίζουμε την ανάπτυξη των νησιών μας.

Κάθε επιχείρηση,κάθε εταιρία απ´ αυτές που προανέφερα,που θα μεταφέρει την έδρα της στα Δωδεκάνησα αλλά και στα νησιά του Αιγαίου και στα μικρονήσια και στον Έβρο και σε όλη την παραμεθόριο Ελλάδα,θα έχει ειδικό φορολογικό καθεστώς με την προϋπόθεση ότι θα είναι για δέκα χρόνια εκει και ότι το 50% του προσωπικού θα προέρχεται από τα νησιά.

Δεν πρέπει ποτέ να αφήσουμε να ερημώσουν τα νησιά μας.Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δίνουμε πρώτη προτεραιότητα στα νησιά του Αιγαίου και την ακριτική Ελλάδα".


Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία με ποιό κόμμα θα συνεργαστουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, απάντησε:

"Κατ' αρχήν το Σύνταγμα της Ελλάδος λύνει τα ψευτοδιλήμματα.Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την στιγμή που θα πάρουμε την διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης,θα καταθέσουμε το πρόγραμμα μας το οποίο ήδη έχει περάσει από την διαβούλευση από τον ελληνικό λαό και είναι απόλυτα σαφές. Δεν αυτοσχεδιάζουμε σε τίποτε. Είναι αναρτημένο στο www.anexartitoiellines.gr.

Θα το καταθέσουμε στη Βουλή των Ελλήνων και θα ζητήσουμε από τους Έλληνες βουλευτές, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, την ψήφο εμπιστοσύνης.Είμαι βέβαιος ότι θα την έχουμε".

Σχόλια