Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Σώσατε τον πλανήτη (λέμε!) και όχι τους Έλληνες! @#$@#$


Μία κυβέρνηση, που κυβέρνησε(;) με σύνθημα την πράσινη ανάπτυξη, που έδωσε δισεκατομμύρια ευρώ για την προστασία του πολίτη από το διοξείδιο του άνθρακα (sic) και θυμήθηκε (ο κος Λοβέρδος δηλαδή) λίγες μέρες μόλις πριν τις εκλογές να ….
δώσει μόλις λίγες χιλιάδες(;) ευρώ για την προστασία του πολίτη από το AIDS!

Δηλαδή πόσο δύσκολα ήταν κε Παπανδρέου να το κάνετε τους ελέγχους αυτούς στην ώρα τους;
(Αλλά σας άφηνε το λεφτά υπάρχουν και η πράσινη ανάπτυξη)

Δηλαδή πόσο δύσκολα ήταν κε Καραμανλή, να το κάνετε τους ελέγχους αυτούς στην ώρα τους;
(Αλλά ξέχασα εσείς έχετε πρόβλημα, είστε άλαλος. Που να βρείτε φωνή να πείτε, κάντε ελέγχους στα μπουρδέλα)

Οι υπόλοιποι πολιτικοί και να λέγανε ότι πρέπει να γίνουν έλεγχοι, από συνήθεια μπορεί να λέγατε όχι (και να φέρνατε ως πρόφαση τα προσωπικά δεδομένα)

Και θέλετε και ψήφο την Κυριακή έτσι; Ανίκανοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.