Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Ένα ποσοστό “κλείδωσε”: Μείον 12% οι μισθοί στρατιωτικών και στελεχών σωμάτων ασφαλείας

Ότι κι αν προκύψει από τη κάλπη της Κυριακής ,το μόνο βέβαιο είναι ότι έρχονται νέες δραματικές μειώσεις στα εισοδήματα των πολιτών. Και αυτό αφορά και στους στρατιωτικούς.
Σύμφωνα με διαρροές από το πρωθυπουργικό γραφείο τις οποίες επικαλείται το Βήμα, η λίστα των δεσμεύσεων της χώρας απέναντι στους δανειστές είναι μεγάλη και πρώτο ζητούμενο σ΄ αυτή είναι η μείωση των “ειδικών μισθολογίων” κατά 12%!
Στρατιωτικοί και στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας στους οποίους η εξαίρεση από το εναίο μισθολόγιο παρουσιάστηκε περίπου ως παροχή ,θα δουν τους μισθούς τους να περικόπτονται κατά 12% ακόμη ,τον ερχόμενο Ιούλιο.
Μ΄ αυτή τη περικοπή ,λένε οι “οικονομικοί εγκέφαλοι” θα εξοικονομηθούν 205 εκατομμύρια ευρώ.
Αν σ΄ αυτό προσθέσουμε τα όσα πραγματικά απίστευτα προβλέπει η λίστα Παπαδήμου -και είναι πάρα πολλά- είναι βέβαιο ότι η Δευτέρα που θα ξημερώσει μετά από τις εκλογές δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.